Tuğba Farımaz "Birlikte Yönetelim"

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli seçimlere yönelik heyecan artarken, Zaviye Mahallesi'nin sevilen simalarından Tuğba Farımaz, mahallesinin sorunlarına çözüm bulmak ve daha yaşanabilir bir Zaviye için muhtarlık adaylığını açıkladı.

Farımaz, yaptığı açıklamada, "Yıllardır Zaviye Mahallesi'nde yaşayan ve mahallemizin sorunlarını yakından bilen birisi olarak, 31 Mart 2024 tarihinden itibaren mahallemizi birlikte yönetelim diyoruz. Kapı kapı, sokak sokak gezerek mahalle sakinleriyle buluşuyor ve seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Zaviye mahallesi sakinleri, Tuğba Farımaz'ı ailelerinden biri gibi gördüklerini belirterek şunları söyledi: "Sevecen, güleryüzlü ve çalışkan bir insan olan Tuğba muhtarımız, Zaviye mahallemizin sorunlarını çabuk çözecek ve daha güzel bir Zaviye için elinden geleni yapacaktır. Muhtarımız Tuğba'nın, belediyelerden kurumlara kadar herkesle iyi ilişkileri olduğunu biliyoruz. Bu da mahallemizin sorunlarını çözmesi konusunda bir avantajdır. Zaviye mahallesi sakinleri olarak, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Tuğba muhtarımızın seçileceğinden eminiz." Haber: Erdal ÖZTÜRK