Alişar Mahallesine Doğalgaz Müjdesi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk, Alişar Mahallesi'nin Malatya merkeze 12 km uzaklıkta olmasına rağmen hala doğalgazla tanışamadığını belirterek, "Alişar Mahallesi halkı beni bu konuda çok sıkıştırıyor. Alişar mahallemize doğalgazla ilgili müjdeyi ne zaman vereceksiniz?" sorusunu yöneltti.

Milletvekili Ölmeztoprak, "AK Parti olarak biz, bütün yerleşim yerlerimizde halkımızın doğalgazla tanışması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alişar Mahallesi'nin doğalgazı için ilçe belediyemizin meclisinde karar geçti. Bugün de Büyükşehir Belediyemiz ilgili birimiyle görüşüp Alişar Mahallesi'nin doğalgaz sorununu önümüzdeki meclis toplantısında gündeme alarak çalışmalarına başlayacakları müjdesini vermek istiyorum. Doğalgazı bu yıl içerisinde Alişar halkımızın kullanımına sunmak istiyoruz. Doğalgaz Alişarımıza hayırlı olsun. Özellikle Alişarlı hanımlarımıza ve Alişar halkımıza doğalgaz hayırlı olsun," dedi.

Gazeteci Erdal Öztürk'ün Alişar'a doğalgaz müjdesi haberi, Alişar halkı tarafından büyük bir mutluluk ve sevinçle karşılanarak kısa sürede yayıldı. Alişar halkı, Gazeteci Erdal Öztürk ve Milletvekili Ölmeztoprak'a teşekkür dileklerini iletti. Haber: Erdal ÖZTÜRK