AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'tan Battalgazi Gazetesine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk, Milletvekili Ölmeztoprak'ı karşılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Ölmeztoprak, yerel basının önemine vurgu yaparak, "Basının bizlere doğru ve tarafsız bir şekilde haber yapması Malatyamız için büyük bir öneme sahip. Bizler yerel basının her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Battalgazi Gazetesi'ni doğru, tarafsız ve objektif yayın çizgisinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum," dedi.

Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk ise ziyaretten dolayı Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'a teşekkür ederek, Malatya'nın içinde bulunduğu durumu, güncel konuları ve yerel basının yaşadığı ekonomik sorunları dile getirdi. Ayrıca, Alişar Mahallesi'ne doğalgazın ne zaman geleceği konusunu ele alarak, Milletvekili Ölmeztoprak'tan bu konulara daha fazla ağırlık vermelerini istedi. Öztürk ziyaretleri için Milletvekili Ölmeztoprak'a tekrar teşekkür etti.

Haber: Erdal ÖZTÜRK